2012. július 11., szerda

A "Guru Tattwa" hétvégéje

Mesés szemináriumról tértem haza a napokban. Tele élményekkel, vibrációkkal és feltöltődéssel. Húú, hol is kezdjem? Igazából rengeteget esemény volt, sok mesélni való. Van amit szinte el se tudnék mondani. Készítettem viszont egy kisfilmet, amely a teljesség igénye nélkül, de egy kellemes kis bepillantást ad a hétvégéről. Érdemes lesz megnézned, mert

 - A videóból megtudhatod mi is az a "Guru Tattwa". Megtudhatod miért érdemes felébresztened ezt magadban, és miért is jó ez Neked is, és a környezetednek is egyaránt! Egy nagyszerű erő ez, ami jobbá, békésebbé, örömtelibbé teszi a világot.

- 3 csodálatos zene van a videóban, amelyekkel már önmagukban is nagyon kellemesen tudsz majd meditálni. Kettő énekes (de még milyen, aahhh.... ) és egy sima hangszeres.

- Tavalyi kint létem során felvett "Shri Mataji kastélya" videóból, volt akik (jogosan! - én is kiváncsi lettem volna) hiányolták a belső felvételeket, mert belülről is szívesen megtekintették volna ezt a különleges helyszínt. Hát most itt megteheted, ugyanis filmeztem belül a kastélyban is! Megnézheted azt a nappalit, ahol Shri Mataji, a testi formájában is sok időt töltött. Nem mindennapi hely ez, majd meglátod!

Gyere, utazzunk együtt Észak-Olaszország varázslatos hegyei közé, oda, ahová már szinte zarándoklatként járnak feltöltődni, meditálni, megpihenni, boldogságra, békére és örömre lelni a világ sahaja jógijai! Klikk a videóra!



A szemináriumról a Filantropikum is említést tett.


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!