2011. február 10., csütörtök

Amikor a Tanítvány Mesterré válik

"Kolostoros MoziHétvége" lesz most újra itt a blogban pár nap múlva. Egy ifjú Tanítvány történetét ismerheted majd meg, aki átmegy a vakító vágyak és a bűn útján, hogy aztán visszatérhessen Mestere mellé és... na de még mielőtt megismernénk a Tanítvány (meseszép környezetben bemutatott) történetét, addig még összejövünk a Meditatív Szombatok Pécsen című programsorozat mostani alkamából. Ismét eltelt két hét.

A TŰZ lesz a főszereplője a mostani alkalomnak, ugyanis a közös tűzmeditáción túl, kollektív negativitás égetést is szervezünk!

Nem szükséges semmit hoznod, lesznek majd eszközök. Csupán a Tiszta Vágyaidat, és az égetni való nehézségeidet hozd Magaddal, hogy aztán átadhassunk majd mindent a Tűznek! Kezdők-haladók, mesterek-tanítványok, bölcsek és balgák, otthon ne maradjatok ám!

Pontos helyszín és időpont itt >>

Gyere el Te is, meditáljunk együtt!



Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
VIDD HÍRÉT A MEDITÁCIÓ NYUGALMÁNAK! - Kérlek ne foszd meg az ismerős és ismeretlen társaidat a közösségi oldalakon a kolostoros meditációk békéjétől és nyugalmától! Ha tetszett ez a bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor most mindenképp küldd tovább! HAJRÁ!