2014. május 17., szombat

Képrejtvény 6 (A Megoldás)

Megérkezett a sorozat 6., végső része. Itt a megoldás.


Bizony-Bizony, az Őr veszi a kalapját, slusszkulcsát és csomagját, aztán útnak indul. Új irányt vesz az életünk Zsuzsával. Meghívást kapott ugyanis egy nemzetközi szervezettől, hogy legyen a munkatársuk. Világszervezet, melynek Bécsben van a központja.Ha nem jön semmi rendkívüli dolog közbe, akkor a nyár első napjai már kint fognak minket érni, az osztrák "sógorok" földjén. Nagyvárosi életforma következik. Ismét. Nem lesznek velünk se bernáthegyik, se kecskék. Meg kell tanulnom a "Csak Könnyedén" kifejezést is németül. "Nur mit Leichtigkeit",  mondom majd ha túlfeszülnének a sógorok, bár ahogy hallom, inkább az ott a "Keine Stress" földje, mint hazánk. Nem tudom. Majd meglátjuk.

Én továbbra is különböző befektetések menedzselésével fogok foglalkozni. Meg intenzív német tanulásba kezdek, meg még szétnézek a kinti munkaerő piacon is, hol tudom magam majd hasznosítani. Elég nagy változás lesz ez a mostani, baranyai, falusi életünkhöz képest. Remélem azért nem szédülök majd a városi, osztrák betonon (-:


Meglátogatjuk majd a kinti Sahaja Jógás Meditáló Kollégákat is. Megnézem majd az osztrák padokat is, lehet-e rajtuk jókat ücsörögni. Igyekszünk majd felfedezni és megismerni a várost is, és az egész országot is. Ki tudja, lehet hogy egy alpesi kis faluban is vár ránk már egy csöndes kis ház. Nem tudni, majd kiderül.

A Kolostoros Blogot természetesen továbbra is igyekszem majd folytatni. Szeretném Veled megosztani a kinti tapasztalatokat, tanulságokat és érdekességeket. Ki tudja, lehet hogy még Te is tudsz belőle majd hasznosítani néhány dolgot. Persze nem akarom az itteni témákat átvezetni egy amolyan "Határátkelő-s", meg "Turistáskodós-Nézelődős" jellegre, hanem továbbra is a meditatív és tudatosabb élet szemüvegén keresztül kívánom folytatni a blogot, csak lehet hogy kap majd néha egy kis osztrák fűszert is a téma.

Az elkövetkező hetekben azért ne várj még itt nagy aktivitást. Egyébként is, "blogírói szabadságomat" töltöm (-:

Majd jelentkezem, amint a költözés környéki dolgok letisztultak, megnyugodtak, kialakultak. Persze ha a meditációval kapcsolatban vannak kérdéseid, vagy élményeid amit szívesen megosztanál velem, nyugodtan írd meg, amint tudok válaszolok!

Következő jelentkezésemig azért ajánlok néhány dolgot:

- Góbé Meditációs Tábor Idén Is >>

- Jógameditációs Hírlevelek >>

Kolostoros Blog 2013

Tele >>
Tavasza >>
Nyara >>
Ősze >>

Az idei nyaradhoz pedig:

Meditáció a fák alatt >>

Nyári meditációs tipp Olaszországból >>

Ha ezeket mégis kevésnek érzed, akkor olvasd át a kolostoros blog elmúlt 6 évének teljes archívumát!
Mire a végére érsz, megvilágosodsz (-:

Jöjjön hát aminek jönnie kell...

Grüß Dich
Wächter des Klosters

Nur mit Leichtigkeit