2014. június 4., szerda

Az első fotó Bécsből


Lábáztatás és meditáció egy kellemes bécsi parkban

Inkognitóban voltam szalmakalap nélkül, nehogy felismerjenek (-:

A viccet félre téve, hát szerintem ha valami komoly stresszel jár az életben, akkor egy költözés az mindenképp. Nekünk most Zsuzsával ez a Bécsbe költözésünk igen csak az. Bármennyire is rengeteg segítséget kapunk, az elmúlt hetek ügyintézései, dolgai, meg finomszintű vibrációi, plusz az új életünk első napjai azért bizony megviseltek minket. A mai délután viszont már a "stresszmentesítés" jegyében zajlott!

Találtam a környéken egy kellemes parkot. Gyönyörű fákkal, kellemes tóval, kacsákkal, békákkal, ráérős emberekkel, nevetgélő gyerekekkel, és csodás napsütéssel. Több sem kellett, leültem a kis tóhoz lábat áztatni, a felgyülemlett feszültséget elengedni, hogy vigye a víz, mossa, amennyire csak tudja...

Az elmúlt hetek fáradtságai, feszültségei és nyűgjei szépen lassan oldódni kezdtek a kellemes tóparti délutánon. Pihentető volt, megnyugtató és felemelő. Még mantrákat is mondtam meditáció közben. Talán páran furán is nézhettek, hiszen még 1-2 csodás meditatív dalt is énekeltem (-:

Első bécsi jelentkezésem legyen is ennyi,
tanulságul viszont álljon itt annyi,
hogy meditációt és lábáztatást a természetben,
nem ám lebecsülni! ;-)

Majd még jelentkezem...Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!