2014. június 12., csütörtök

Sahaja Yoga Wien


Sahaja Yoga Meditation Zentrum WienAusztriai életünk következő "epizódjaként", ellátogattunk Zsuzsával a bécsi sahaja jóga meditációs központba. Nagyon kellemes volt.

A város központjában egy hangulatos kis hely. Na, nem amolyan keleties, amolyan spirituális bazáros hely, hanem egy letisztult design-al rendelkező, szép és modern, de mégis egy felemelő meditációs központ. Egyszerre modern és mégis tradicionális.

Az osztrák sahaja jógik itt tartanak hetente több programot is az érdeklődők részére. Szinte mindennap. Vannak orosz, német, angol napok, kezdő-haladó kurzusok, szóval nagy a választék. A napokban meglátogattuk őket, és szuper volt! (-:

Kedvesen fogadtak. Beszélgettünk, meditáltunk. Voltak ismerős arcok, akiket a nemzetközi szemináriumok alkalmával már többször láttam. A programot egy hölgy vezette, és itt jön képbe a zene!

Klasszikus Harmóniák

Úgy alakította a program menetét, hogy az első felében nem keleties zenéket választott a meditációkhoz, hanem nyugati, komoly zenét. Talán pont Mozart -ot. Már a program előtti kis ráhangolódásnál is nagyon szép, kellemes zene volt. Aztán a meditációkhoz is gyönyörűt választott. Igazán finom, lágy, felemelő, tiszta zene szólt. Kifinomult és kellemes volt nagyon.

Az itteni kánikulai napokban pedig kifejezetten üdítő volt, hogy az amúgy két szintes központban, az alsó szinten, a csodásan kialakított alagsorban volt a program, ahol a hűs levegő, a felemelő klasszikus zene, és a sahaja jóga vibrációi nagyon segítették a résztvevők meditációját. Bécs város sürgő-forgó, nemzetköziesedő hétköznapjaiban igazán üdítőleg hat egy ilyen csöndes meditációs központ a város szívében. Rögtön megkedveltem a helyet, fogok még menni!Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!