2011. június 10., péntek

Ízek, imák, szerelmek

Mit is kezd a főszereplő egy különleges, távol-keleti jóslattal? Hogyan keresi és kutatja a szerelmet, a boldogságot, lelki békét, és az élete irányát, mire jut, és miket tanul meg közben? Mind-mind kiderül a Kolostoros KoziHétvége legújabb filmjéből. Tipikusan a nagyközönségnek készült, könnyen eladható, "szirupos" amerikai múvi, de elgondolkodtató mondanivalókkal, és gyönyörű tájakkal fűszerezve. Kellemes mozizást, és egy valódi "könnyed" hétvégét kívánok! (-:

A film két részletben van feltöltve a netre.

1. rész: http://videobb.com/video/0nwTFOcitc6fHa időkorlát miatt leállna a film egy bizonyos idő után, és kiírná hogy várnod kell pár percet a folytatáshoz (bár nekem mikor először néztem nem csinált ilyet) akkor próbáld meg azt, hogy lelépsz a netről, megszünteted a kapcsolatot, és utána csatlakozol újra, talán akkor újra tudod nézni, csak tekerd oda ahol jártál.

2. rész: http://videobb.com/video/ce414V9n2RcK
* ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** *

Kolostoros MoziHétvége korábbi filmjei:

-> A jövő farmja >>>
Hogyan próbálják angliai farmerek "modernizálni" a gazdálkodásukat a célból, hogy az asztalra kerülő ételeink egészségesebbek, a környezetünk tisztább, és a természettel való együttélésünk sokkal inkább a harmóniára épüljön? Egyszerű és nagyszerű gondolatok és próbálkozások arra nézve, hogy a természet felé valóban nagyobb tisztelettel forduljunk.

-> Mennyei Prófécia >>>
Peru őseredjéből előkerült rejtélyes, az emberiség tudatosságával, fejlődésével, és a felemelkedésével kapcsolatos jelentősségteljes üzeneteket tartalmazó a tekercsekről, és a körülöttük kialakult hajtóvadászatról szól a film.

-> A jövő kezdete >>>
Hogyan tehetnénk sokkal jobbá a világot? Erre az igazán embert próbáló kérdésre keresi egy tanár a választ a diákjaival. Az egyik nebulónak nemcsak hogy fantasztikus, és egyben roppant egyszerű ötletet támad, hanem nagyon hamar útjára is indul a VilágMegváltó "vállalkozás".

-> Napfivér Holdnővér >>>
Assziszi Szent Ferenc életének emléket állító film, Önmagunk és az Isten kereséséről.

-> Tavasz, nyár, ősz, tél... >>>
Egy misztikusnak tűnő kunyhó ad otthont mesterek, megtértek, megvilágosodásra, elvonulásra, csendességre vágyók újabb és újabb generációjának. És az évszakok csak úgy jönnek, mennek...

-> A békés harcos útja >>>
Milyen tudást is adhat át egy öreg benzinkutas, egy fiatal és erős sportolónak? Talán a legfontosabbat.


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!