2011. április 15., péntek

A jövő farmja

Hogyan próbálják angliai farmerek "modernizálni" a gazdálkodásukat a célból, hogy az asztalra kerülő ételeink egészségesebbek, a környezetünk tisztább, és a természettel való együttélésünk sokkal inkább a harmóniára épüljön? Egyszerű és nagyszerű gondolatok és próbálkozások arra nézve, hogy a természet felé valóban nagyobb tisztelettel forduljunk.

Az hogy az Ő módszereik lesznek azok, amelyek hozzásegítik majd az emberiséget egy tudatosabb, környezetbarátabb és harmónikusabb élelmiszer előállításhoz, azt ma még nem tudni. Mindenesetre mindannyiunknak érdemes elgondolkozni a filmben látottakon. Az hogy mennyi "mérget" és "műanyagot" fogyasztunk már így is a táplálkozásunkkal, és az ebből eredő hátrányainkat és betegségeinket, hogyan próbáljuk rendbehozni újabb és újabb "méreg és műanyag" dózisokkal, az ma már nem kérdés!

A kérdés csupán az, hogyan vetünk ennek véget, azaz hogyan alakítjuk át a szokásainkat és a fogyasztásunkat. Fogadd sok szeretettel a Kolostoros MoziHétvége legújabb filmjét, ami amolyan, gondolatébresztő típusú dokumentum film lesz, a BBC gondozásában.




* ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** *

Kolostoros MoziHétvége korábbi filmjei:

-> Mennyei Prófécia >>>
Peru őseredjéből előkerült rejtélyes, az emberiség tudatosságával, fejlődésével, és a felemelkedésével kapcsolatos jelentősségteljes üzeneteket tartalmazó a tekercsekről, és a körülöttük kialakult hajtóvadászatról szól a film.

-> A jövő kezdete >>>
Hogyan tehetnénk sokkal jobbá a világot? Erre az igazán embert próbáló kérdésre keresi egy tanár a választ a diákjaival. Az egyik nebulónak nemcsak hogy fantasztikus, és egyben roppant egyszerű ötletet támad, hanem nagyon hamar útjára is indul a VilágMegváltó "vállalkozás".

-> Napfivér Holdnővér >>>
Assziszi Szent Ferenc életének emléket állító film, Önmagunk és az Isten kereséséről.

-> Tavasz, nyár, ősz, tél... >>>
Egy misztikusnak tűnő kunyhó ad otthont mesterek, megtértek, megvilágosodásra, elvonulásra, csendességre vágyók újabb és újabb generációjának. És az évszakok csak úgy jönnek, mennek...

-> A békés harcos útja >>>
Milyen tudást is adhat át egy öreg benzinkutas, egy fiatal és erős sportolónak? Talán a legfontosabbat.


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!