2011. április 1., péntek

Mennyei Prófécia

Peru őseredjéből előkerült rejtélyes ókori tekercsek üzenetéről, és a körülöttük kialakult hajtóvadászatról szól, a Mennyei Prófécia című film. Az emberiség tudatosságával, fejlődésével, és a felemelkedésével kapcsolatos jelentősségteljes üzeneteket tartalmaznak a tekercsek. Egy könyvsorozat első részéből készült ez a film, és azt azért meg kell mondani hogy a közelébe sem ér a könyvnek! Bár a könyvsorozat többi része is inkább hanyagolható szerintem, de az első rész azért nagyon szuper volt.

A "Divathullámok a spiritualitás világában" című bejegyzésben, valójában ez is helyett kaphatott volna, hiszen úgy 10 évvel ezelőtt, óriási "Mennyei Prófécia" láz tombolt a "spirituális körökben". Mostanában mindenki "vonzani" akar, akkoriban pedig a "jeleket" figyelték, meg az energiamezőket, és a "véletleneket". Mindezeket figyelembe véve, azért egy kellemes kis hétvégi mozi ez, mindenképp érdemes megnézni, akár olvastad a könyvet, akár nem!

Azért ha nagyon nagy kedvet csinálna a film Számodra, aura és energiamezők látására, akkor szerintem mindenképp nézd meg a "Látomások a meditációban" című rövid kis interjút, amit egy nemzetközi meditációs szemináriumon sikerült felvenni. Még annyit ehhez a mai filmhez, hogyha közben elvesztenéd a fonalat, a különböző tekercsek üzenetével kapcsolatban, ne aggódj, a végén össze fogják foglalni!

Kellemes mozizást kívánok a filmhez, klikk ide:

http://www.yv.hu/p=f474c547ebd5877bf2fdb698de4fe4d8

(Pár percet lehet hogy várni kell, mire elindul a film. Ha ezután sem indulna és továbbra is töltené, akkor próbáld meg más napszakban megnézni, lehet hogy az adott oldallal, vagy az internetkapcsolattal van gond. Nekem néha este nem indult el, de napközben igen)

* ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** *

Kolostoros MoziHétvége korábbi filmjei:

-> A jövő kezdete >>>
Hogyan tehetnénk sokkal jobbá a világot? Erre az igazán embert próbáló kérdésre keresi egy tanár a választ a diákjaival. Az egyik nebulónak nemcsak hogy fantasztikus, és egyben roppant egyszerű ötletet támad, hanem nagyon hamar útjára is indul a VilágMegváltó "vállalkozás".

-> Napfivér Holdnővér >>>
Assziszi Szent Ferenc életének emléket állító film, Önmagunk és az Isten kereséséről.

-> Tavasz, nyár, ősz, tél... >>>
Egy misztikusnak tűnő kunyhó ad otthont mesterek, megtértek, megvilágosodásra, elvonulásra, csendességre vágyók újabb és újabb generációjának. És az évszakok csak úgy jönnek, mennek...

-> A békés harcos útja >>>
Milyen tudást is adhat át egy öreg benzinkutas, egy fiatal és erős sportolónak? Talán a legfontosabbat.


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
VIDD HÍRÉT A MEDITÁCIÓ NYUGALMÁNAK! - Kérlek ne foszd meg az ismerős és ismeretlen társaidat a közösségi oldalakon a kolostoros meditációk békéjétől és nyugalmától! Ha tetszett ez a bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor most mindenképp küldd tovább! HAJRÁ!