2011. április 23., szombat

Meditáció a fák alatt (Gyakorlati Videó)

Azoknak a rendszeresen meditáló olvasóknak ajánlom most ezt a legújabb videót, akik amellett hogy valóban szeretnék megalapozni magukban a békességet és a harmóniát, a természetet is kedvelik!

Könnyen elvégezhető meditatív gyakorlatokat látszhatsz most itt, olyanokat amelyeket még egy sűrűn látogatott parkban is úgy végezhetsz el, hogy nem lesz "ciki" mások előtt. Persze azok is találnak majd "kedvükre való" mélyebb meditációs elemeket, akik el tudnak vonulni egy csöndes kis zugba valahol a természetben, és nem kell azon "aggódniuk" hogy mások látják, hallják őket.

Mindezeken túl, még a régen látott "kollega urak" is megjelennek most a videóban, plusz lesz egy olyan 3 részes találós kérdés sorozat, ami nemcsakhogy a fákhoz kapcsolódik, hanem még a meditációhoz is! Kiváncsi vagyok, hogy Te vajon tudni fogod-e a helyes válaszokat! Nincs más hátra, klikk a legújabb videóra!(Attól még hogy most itt a monitor előtt nézed ezt a videót, és nem kint a természetben a fák alatt, nyugodtan elvégezdheted Te is, itt bent a szobában a gyakorlatokat! Aztán persze majd próbáld ki a természetben is!)


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!