2011. július 3., vasárnap

Kína Bölcsessége

Kína megkerülhetetlen. Egyre jobban látszik ma már ez a világgazdaságban. Most itt a válságban is látni, ahogy a kínai kormányfőt mint a világ egyik legerősebb gazdasági képviselőjét, milyen szívesen fogadják itt a nyugati országok politikusai és befektetői.

A gazdasági erőn túl azért a kínai kormány politikája, és hozzáállása bizonyos szabadságjogokhoz, nagyban megosztja a világ közvéleményét. A gazdasági erőn, a sajátos politikán, a fura ételeken, és a "kici óccó" tömegtermékek jelenségén túl, vajon milyen üzenetet hozhat el számunkra ez a megállíthatatlanul közeledő, távol keleti kultúra? Milyen spirituális gyökerei vannak Kínának, és mik azok az ősi tanok, amelyeken mindenképpen érdemes elmeditálnunk?

Ezzel kapcsolatban a legújabb cikkemet az alábbi portálokon olvashatod:

Tudatoslét >>

NőiTeázó >>

Életforma >>

Ami a cikkből kimaradt:

Lao-ceről, és a Tao Te Kingről picit bővebben itt találsz infókat >>

************************************************
Egyéb Érdekességek a Netről
************************************************

-> A Bennünk Lévő Guru Elvről, ragaszkodásról, szeretetről, tiszta figyelemről, és hasonlókról szól, Shri Mataji egyik tanulságos és figyelemre méltó beszéde itt >>>

-> Meghökkentő Dolgok egy nyomozó munkája kapcsán, avagy mi történik akkor amikor irányítják a figyelmedet! Biztos vagyok benne hogy ezt a videót minimum kétszer fogod megnézni! Hogy miért,
azt megtudod itt >>>



Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!