2011. július 19., kedd

Interjú a Taoista mesterrel

Nagy megtiszteltetés ért a múlt héten, amikor meglátogathattam otthonában a Bakonyban, SleePing cHi, Magyarországon élő Taoista Nagymestert. A találkozásról, és a vele készített interjúból láthatsz most itt részleteket videón. Természetesen csak azokat a részeket, amelyekhez hozzájárult hogy publikálhassam itt.

Beszélgettünk Taoista technikákról, Magyarországról, a hosszú élet titkáról és ilyenekről. Komoly beszélgetés egy komoly emberrel, úgyhogy fogadd sok szeretettel!

Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!