2009. május 9., szombat

* TELIHOLD-meditáció *

---------------------------------------------------------------------
Az este, ami ráhangol a természet erejére,
és az igazi spiritualitást hozza az otthonodba!

---------------------------------------------------------------------

A mostani teliholdas éjszakában nem az álmatlanság,
és a "furcsaságok" lesznek a főszerepben, hanem a
meditáció, a töltődés, a nyugalom, a béke, és
az öröm kollektív kiterjesztése!

Tarts velünk, légy részese, ennek az első, igazán közös,
ÉLŐ, csoportos meditációnak, élj bárhol is a földön!


MI IS FOG PONTOSAN TÖRTÉNNI, ÉS HOGYAN?

Két audió meditációs gyakorlatot tölthetsz le itt ebben a bejegyzésben, ami abban segít minket, hogy a Teliholdas éjszaka negativitásai ne legyenek ránk hatással, és vibrációkkal megerősödve, igazán meditatívan töltsük ezt az estét!

A két meditáción túl, az is segíteni fog Téged ebben a mai alkalomban, hogy ezt a két gyakorlatot, egy 3 órás idősávban sok-sok ember fogja egyszerre elvégezni!
A közös, csoportos meditáció nagyon erős tud lenni!

-----------------------------------------------
4 JÓTANÁCS AZ ESTÉHEZ!
-----------------------------------------------

1, - Mielőtt megcsinálnád a két meditációs gyakorlatot, végezd el az összes esti teendődet (viráglocsolás, zuhanyzás stb. stb.)! Búj pizsamába, és a gyakorlatok után már semmi mást ne csináljál, hanem menj el aludni! Ne adj esélyt a negatív erőknek! A meditáció állapotában feküdj le, és aludj el! Én is ezt fogom tenni.

2, - Shri Mataji említi a Telihold éjszakájáról, hogy korán nyugovóra kell térni! Fogadd meg a tanácsát!
Ha így teszünk, és meditatívan töltjük a Teliholdas estét, az Ő különleges "áldásaiban" lesz részünk!

3, - A két meditációt, mégha le is töltötted innen napközben, akkor is az esti órákban csináld meg, együtt velünk! 20:00-23:00 óra közt tart majd ez a három órás periódus. Ha teheted, ezen a 3 órán belül, próbáld minél korábban elvégezni a gyakorlatot, és utána rögtön feküdj le. Ha nem áll módodban korán, akkor csináld meg a 3 órás idősáv vége felé, de azért ha tudsz maradj ebben az időszakaszban!

4, - Az estével kapcsolatos élményeidet tapszatalataidat, kérlek írd meg nekem! Ne felejtsd el, hogy Az Élet Bölcsességének Kiskönyvének kisorsolásán túl, még egy meglepetés ajándék is jár az élménybeszámolóért!

Én itt leszek végig, mind a 3 órában, és igyekszem meditálni, ezen a dolgon tartani a figyelmem, és segíteni vibrációkkal ezt az egész közös "töltődést". Aztán lefekszem aludni.

Nem tudom pontosan hogy hány ember szerzett tudomást erről a mai alkalomról, de kb. 200-300 (talán 400?? ......nem tudom). Ennek a létszámnak, ha már "csak" a fele együtt fog meditálni, valamikor folyamatában, ennek a 3 órás sávnak, már az egy nagy dolog lesz!
Ha még többen, az meg még szuperebb! (-:

De ez túlságosan ne vigye el a figyelmedet, végig önmagaddal foglalkozzál, hogy a Te meditációd "tiszta" legyen, békés, és gondolatmentes...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
MEDITÁCIÓS GYAKORLAT 1.
Hold csatorna feltöltése

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Ez a gyakorlat ébreszti fel benned a kundalini energiát, és mellette tisztítja, és feltölti a finomenergia rendszered baloldali energiacsatornáját. Ez a Hold csatorna, vagy más néven Ida Nadi. Itt egy kis animációs videót láthatsz erről az egészről, hogy mi is fog benned zajlani. A videón láthatod, hogy a keresztcsontban nyugvó kundalini elindul, érinti a csakrákat, és kilép a fejtetőn, a kutacs területén.

A videón, a test baloldalán láthatod kék színnel a Hold csatornát, ami végig halad a baloldalon, és aztán az agy jobb oldalán végződik. Ide tartoznak az életünkben az érzelmek, a nőiesség, a múlt, a Hold, és még sok minden egyéb!



Mégha már ismered, akkor is végezd el most velünk újra közösen,
ezt az egész Hold csatornát tisztító, feltöltő, és a kundalinit aktivizáló,
32 perces meditációs gyakorlatot >>

Hallgatáshoz - Bal klikk,
Letöltéshez - Jobb klikk, mentés másként


közvetlenül utána pedig,

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
MEDITÁCIÓS GYAKORLAT 2.
Ima Shri Rámához

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Ráma, Jézus, Mózes, Lao-ce, Krishna, és az összes többi ismert, és kevésbé ismert Isteni Inkarnáció (megtestesülés) ereje, tulajdonságai, "üzenete" mind-mind bennünk élnek!

Ezek az erők, tulajdonságok csak arra várnak, hogy a figyelmünkbe helyezzük, és a meditációnkon keresztül, utat engedjünk nekik az életünkben.

Adjunk nekik helyet, hogy vezethessék utunkat, bölcsebbé, alázatosabbá, kiegyensúlyozottabbá válhassunk ezáltal, és hogy egy sokkal szentebb, tisztább, szebb, és igazán örömteli, megvilágosodott életet élhessünk!

Shri Mataji, a Telihold estéjéhez azt tanácsolta, hogy Shri Rámán kell meditálni, és az Ő védelmébe ajánljuk magunkat. Teljesen Neki kell szentelnünk a kreatív erőnket.

"Shri Ráma kedvessége abban rejlett, ahogy elérte, hogy az emberek jól érezzék magukat. Úgy, mint egy kagyló, melynek testébe, amikor egy kis kő kerül, fényes folyadékot termel és bevonja a követ azzal a fényes folyadékkal, majd gyönggyé változtatja, hogy kényelmesen érezze magát.

Shri Ráma nem törődött a saját kényelmével, egy kicsit más volt. Minden embert gyémánttá vagy igazgyönggyé akart változtatni, hogy a másik tündököljön, és szép legyen. Ő így érezte jól magát."


Shri Mataji Nirmala Devi
1987. Svájc


Most az est folytatásaként maradj meditatív, és ebben az állapotban hallgasd teljes figyelmeddel a Ramakavach-ot, ezt a
16 perces Imát, Ráma Úrhoz >>

Hallgatáshoz - Bal klikk,
Letöltéshez - Jobb klikk, mentés másként


Most pedig tartsd meg ezt a meditációs állapotot, ezt a "kellemességet", zárd le a számítógépet, vagy a hanglejátszót, és feküdj le minél hamarabb, aludj egy jó nagyot!

Örülök hogy együtt meditáltunk,
Jó éjszakát kívánok!

(-:

Holnap találkozunk, várom az élménybeszámolódat!
kolostorore@gmail.com



Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

.