2010. szeptember 19., vasárnap

Csakratöltés Felsőfokon

FONTOS! - Szeretném hogy a mélyebb nyugalmat, a mélyebb meditáció erejét és vibrációit minél inkább Te is megtapasztald és megtanuld használni, hogy bármikor vissza tudj ehhez találni, ha a hétköznapok bizony "lehúznának"! Ebből a "haladóbb", igazán kiváló gyakorlatból, csak akkor tudsz majd "sokat meríteni", ha van már bizonyos tapasztalatod a sahaja jóga meditációkkal kapcsolatban, ezért még mielőtt belefognál ebbe a mostani videóba, érdemes picit rákészülni és "alapozni"! Ha ez megvan, akkor igazán megérezheted és "megízlelheted" ennek a mostani gyakorlatnak az "erejét", örömét és a hatékonyságát! E nélkül az alapozás nélkül azonban könnyen lehet, hogy "csak" üres "mozgás-sornak" fogod ezt érzékelni.

Ha Te már kipróbáltad a sahaja jóga meditációkat bármelyik programon, esetleg itt a blogról végeztél már el meditációkat, akkor Te rögtön kezdheted is. Viszont ha Te még nem próbáltad ki, nem ismered a sahaj meditációkat, akkor inkább ezekkel a lenti gyakorlatokkal kezd most, és aztán térj rá, erre a mai videóra!
Hidd el, itt is megéri betartani a fokozatosság elvét!

Kellemes, Mély, Vibrációdús, Békés, Örömteli,
és Igazán Felemelő Meditációkat Kívánok!


ALAPOZÓ GYAKORLATOK:

- Alapmeditációk >>>

- Mozgás Meditáció >>>

- Meditáció a Vízzel >>>

- Csakrafeltöltés >>>

CSAKRATÖLTÉS FELSŐFOKON:

Csakratöltés Felsőfokon from Kolostor Őre on Vimeo.


A videón hallható meditációs zenét itt találod:
www.archive.org/download/fuvola_605/fuvola_meditci.mp3

Csakrákhoz segítség itt a képen.
Bővebb infó itt: www.csakra-kerek.huMár most szedd össze gondolatban azokat az ismerőseidet, kollegákat, rokonokat, szomszédokat, haverokat, akikkel esélyes lehet az, hogy ki tudod próbálni ezt a közös meditációt! Ha megvan a lista, küld el nekik ennek a blogbejegyzésnek a linkjét, hogy elvégezhessék Ők is az "alapozó" gyakorlatokat, és aztán bele is kezdhessetek közösen, a Csakratöltés Felsőfokba!

Éld át Te is ezt az igazán felemelő,
spirituális és meditatív élményt!
Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

.