2010. szeptember 24., péntek

Shri Mataji a BBC-n!

1985-ből való ez az archiv felvétel, amiben Shri Mataji szerepel a BBC televízióban. Az egyik hölgyet tanítja egy-két alapgyakorlatra, és a vibrációkat figyelik a kézben és a fej fölött. Nézd meg ezt az archiv felvételt, aztán a videó után kiderül miért is ezt választottam!



A 90-es években Shri Mataji többször járt Magyarországon. Volt olyan, hogy azt tanácsolta a programon résztvevő embereknek hogy tanuljanak meg angolul. Shri Mataji bármerre járt is a világban előadásokat és meditációkat tartani, nagy részt ezek angolul folytak. Persze mindenhol voltak tolmácsok, de hát azért tényleg hasznos ez az angol tudás. Tetszik nem tetszik, de bizony a világ egyre nagyobb része tud már angolul, és nagyon úgy tűnik hogy ez amolyan közös nyelv lesz.

Valamilyen szinten én elboldogulok az angollal, de azért bőven lenne még tanulnivalóm, és az életemben egyre több irányból érzek "igényt" arra, hogy fejlesszem, csiszoljam, bővítsem az angoltudásomat. Az internetnek köszönhetően pedig most már olyan szinten közel került és kitárult a világ az emberek előtt, hogy bármilyen téma érdekel is, még ha magyarul annyira nem is, de angol nyelven olyan szintű tudáshalmaz van a "hálón", hogy bárki kedvére csemegézhet, csupán a nyelvi korlátokat kell leküzdenie.

Na szóval ha már BBC meg Anglia, és Shri Mataji tanácsa, akkor engedd meg hogy bemutassam az én legújabb angoltanáromat, egyenesen Angliából, hátha Neked is a segítségedre lesz!


A napokban bukkanttam erre a hihetetlen fazonra! Teljesen odaragasztott a monitorra, és nem győztem "falni" a videóit! Ő Mister Duncan, aki már több mint 2 éve tölti fel az őrültebbnél, őrültebb videóit, hogy angolra tanítsa a nagyérdeműt! Bámulatos kreativitást visz a kis felvételeibe, és az angol humort, bizony könnyen fogyasztható formában tálalja! Már több mint 57, hosszabb-rövidebb epizódját láthatod! (....és ez még csak az egyik csatornája!)

Tanulj Te is Mister Duncantől! >>

( a videók alján mindig megjelenik egy reklámcsík, azt x-eld ki, különben nem fogod látni a feliratot!)

EGY TIPP! ...ha bejönnek Neked Mister Duncan videó, keresd a másik csatornáját is a youtubon! Hasonlóan őrült, kreatív, humoros és tanulságos! Jó-jó, tudom, izlések és pofonok...


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

ui:
"Are you OK? ...I hope so.
Are you happy? ...I hope so."