2009. március 23., hétfő

ÚJ, különleges meditáció érkezett!

Az előző bejegyzésben szó volt arról a bizonyos, különleges 9 betűről. Szó volt róla, hogy ez az, ami az igazi nyugalmat, feltöltődést, derűt, és az öröm állapotát adja meg számunkra. Ez pedig nem más, mint a M E D I T Á C I Ó

Most egy igazán különleges meditációt tölthetsz itt le!
Ráadásul ez pont olyan hosszú, hogy még napközben is simán belefér egy ebédszünetbe, villamoson utazáshoz, reggeli indulás előtt, esetleg hiradó helyett (!!!)

Biztos vagyok benne, hogy bármikor napközben, ha odafigyelve végighallgatod ezt a meditációt, teljesen más hangulatban fog folytatódni a napod! Ezáltal a környezetedre is sokkal kellemesebb hatást fogsz gyakorolni!

Jobb lesz a légkör, jobb lesz a hangulat, nagyobb lesz a nyugalom, és máris eltűnnek a "szürke" hétköznapok!

Nem vagyok a "technika" embere, és amikor jött ez az ötlet, hogy szerkesszek egy ilyet, akkor picit izgultam is hogy összejön-e, vagy sem, de szerencsére egy kis segítséggel sikerült megszerkeszteni. (-:

----------------------------------------------------------------------
Mitől különleges ez a 16 perces meditáció?
----------------------------------------------------------------------

1. Pár percig hallhatod benne, a Sahaja Jóga alapítójának, Shri Matajinak a hangját, ami nagyon jó vibrációkat áraszt, finomszintű ereje, nagyon kedvező hatással van az emberre.

2. A legfelső energiaközponthoz (csakra) tartozó Mantra (ima, megerősítés) is elhangzik a felvételen, énekes verzióban. Csodálatosan szép!
Nyugi, nem én éneklem! ;-)

3. Egy igazán felemelő dalt is sikerült még ehhez a meditációhoz találni, ami teljesen egyensúlyba fog hozni, bárhol is vagy. Elég ha becsukod a szemed, és a külvilág helyett picit Önmagadra figyelsz, és úgy hallgatod meg ezt az anyagot.

Ha tetszett, mindenképp ajándékozd meg vele a barátaidat!

16 perc nyugalom, és feltöltődés itt >>

Hallgatáshoz Bal klikk,
Letöltéshez Jobb klikk, mentés másként


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén