2013. június 19., szerda

Meditációs tapasztalatok Szlovákia


4 évvel ezelőtt voltam Szlovákiában, Komárnoban egy meditációs szemináriumon, az ottani Sahaja Jógás "Kollegáknál". Készült az eseményről, egy 46 perces összefoglaló hanganyag, amiben az ottani élményekről hallhatsz bővebben.

4 év után újra visszatérek Szlovákiába, csak most egy másik térségbe, remélhetőleg egy hasonlóan örömteli és feltöltő, meditatív szemináriumra. Most a hétvége erről fog szólni teljesen. Vibrációk, emelkedettség, békesség, barátság, testvériség, spiritualitás, öröm, harmónia és szeretet, szóval mindaz, amire talán szívünk mélyén mindannyian vágyunk.

Így tehát most a hétvégén nem leszek net közelben. Azonban ha bármilyen kérdésed lenne, nyugodtan írd meg, jövő héten válaszolni fogok rá. Meg persze készül majd újra egy beszámoló a kinti élményekről. Még talán padot is fotózok majd ;-)

* ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** *

Meditatív ücsörgésünk, tűnődésünk és ráérős szemlélődésünk mai helyszíne és padjai pedig:


A kép beküldője Laci,
helyszín: Fancsal melletti erdő.
Nagyításhoz klikk a képre!



Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

ui: A hétvégéhez a régebbi blogolvasónak ismétlés gyanánt, az újabb olvasónak pedig felfedezés céljából ajánlok egy kis "spirituális csemegét", némi olvasnivalót.
Gyöngyszemek a könyvespolcról >>

************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!