2013. január 26., szombat

Pallasz Athéné és Shri Mataji

A görögországi Istennőről, Pallasz Athénéről hallhatsz pár dolgot Shri Matajitól, a sahaja jóga meditáció alapítójától, ebben a 20 évvel ezelőtti beszédben.



Az eredeti teljes beszédnek az angol videóját itt találod >>

A videóban említette még Shri Mataji, hogy amikor legelőször járt Görögországban, mondta a férjének hogy ez az ország tele van vibrációkkal. Említette még a jelenlévő sahaja jógiknak, hogy nagyon fontos a csakrák tudása, pontos ismerete. Mesélt arról is hogy Oroszországban milyen hamar felismerték Őt, és hogy milyen sokan mentek a programjaira. Volt ahol több ezren is voltak. Mondta viszont hogy Amerikában nagyon őrültek és idióták az emberek, ahogy viselkednek.

A demokráciáról mondta még hogy az nagyon pénzorientált, és a görögökök is eléggé pénzorientáltak, az olaszok is, de hogy a legrosszabb a korrupció. A sahaja jóga az pedig spiritoriented, azaz szellem orientált, lélekközpontú. Hívja a görög jógikat cabellába is, hogy jöjjenek, akár hajóval is. A jógik figyelmét is említette hogy mennyire szétszórt, mennyire össze-vissza. és hogy tartsák a gondolatmentességen, vagy Shri Matajin. Figyeljék meg a Figyelmüket, hogy hol van, és hogy kollektívek legyenek. Nagyon erőteljesen felhívta a jelenlévők figyelmét hogy minden este lefekvés előtt meditáljanak 10-15 percet. Minden este!



Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!