2012. október 2., kedd

Sorsfordító Szórólap

Ami elhozta a várva várt mély nyugalmat, a meditatív békességet, és az anyagi világ mögött meghúzódó finomszintű spirituális erőt.

- A reménykedéssel és várakozással eltöltött évek után elhozta azt, amire már régóta vágytam. Annak a lehetőségét és erejét, hogy bármilyen érzelmi vagy gondolati megrázkódtatás érjen is az életben, hamar vissza tudom magam billenteni az egyensúlyba.

- Annak a tudásnak a birtoklását, amivel felfedezhetem, miért viselkednek éppen úgy az emberek ahogy, és hogyan tudjak védekezni a negatív energiájukkal szemben.

- Annak a felemelő állapotnak a megélését, hogy Én több vagyok mint hús, bőr és csontok összessége. Sokkal több vagyok mint a testem. Sőt, még az elmémnél is. És amikor ezt elkezdi az ember egyre inkább megtapasztalni, akár egy buszon, egy értekezleten, egy finom és ízletes ebéd közben, vagy a megsárgult hulló őszi falevelekben gyönyörködve, akkor érzi csak igazán át a létezés valódi örömét.

Ezeket, és még sok-sok szépséget adott számomra az a bizonyos Sorsfordító Szórólap, amit 9 évvel ezelőtt a Sziget Fesztiválon nyomtak a kezembe, amikor ittasan betántorogtam egy Sahaja Jóga Meditációs Sátorba. Az a kis szórólap mindent megváltoztatott! Más lett az élet. Azaz hogy én lettem más. Most én adok Neked egy ilyet át. Ki tudja, talán ez majd a Te életeben is Sorsfordító lesz.

A budapesti meditáló "kollegák" új programokat indítanak ősszel.
Szerintem próbáld ki!
Adj egy esélyt a Sorsnak, és Önmagadnak Te is!

(nagyításhoz klikk a képre)

"Shri Mataji Nirmala Devi (1923-2011) által alapított Sahaja jóga kezdő kurzus indul októberben Budapesten két helyszínen:

Október 9-től, minden kedd este 18.00-20.00 h között


Helyszín: Független Pedagógiai Intézet,
              1027 Budapest, Frankel Leó út 6.
(Budai Tankönyvcentrum bejáratánál kell lemenni)

Október 6-tól minden szombaton 17.00-19.00 h között

Helyszín: Kulturális Szalon
              1126. Budapest, Böszörményi út 34/a

Szeretettel várunk minden olyan kedves érdeklődőt, aki keresi az igazi belső békét, nyugalmat és spiritualitást.

Az ingyenes tanfolyam egyszerű praktikus, és alapos önismereti technikát ajánl, amelynek segítségével megérthetjük saját belső tulajdonságainkat, értékeinket, és megszabadulhatunk azoktól a dolgoktól, amelyek hátráltatják  személyiségünk  fejlődését, önvalónk kifejezését.

Ennek alapja egy egyszerű meditáció, amely mindennapos használat során levezeti a belső feszültségeket, segít, hogy valódi énünket megismerjük.

A tanfolyam tárgyalja a csakrák és csatornák működését, azok kapcsolatát idegrendszerünkkel és közérzetünkre tett hatását. 

A tanfolyam célja, hogy az érdeklődők olyan gyakorlati tudással távozzanak, amellyel értékelni és korrigálni
tudják csakráik energiaállapotát, ezáltal pozitívan tudják befolyásolni hétköznapjaikat.

A Sahaja jóga a modern kor leghatékonyabb meditációs technikája, gyakorlása független kortól, nemtől és vallástól.

Jelentkezni a következő címen lehet: sahaja.meditacio@gmail.com


* * *



Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

ui: Ha Te már ezt a blogot olvasod, hidd el,
egyáltalán nem az az ember vagy mint régen!
Előre haladj továbbra is, ne visszafelé!

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!