2012. október 17., szerda

Erről a forradalomról még a tanárok sem beszéltek

"A magyar emberek számára két nagy forradalmi hónap van. A szívdobogtató március, és a reményteljes október. Tavasszal szinte a márciusi ifjakkal együtt dobban a szívünk, októberben pedig újra átéljük a korabeli hősök reményeit. Ismerjük a történelmi eseményeket a tanáraink elmondásából, a privát olvasmányainkból, vagy akár még személyes beszélgetésekből is talán. Azonban nézzünk most egy másfajta forradalmi eseménysorozatot, ráadásul egy olyat ami még a magyarokon is túlmutat, és amiről nem is beszéltek nekünk a tanáraink!"

A legújabb írásomat már az alábbi portálokon olvashatod:

Filantropikum >>

Royalmagazin >>

---------------------------------------
Ami a cikkből kimaradt
---------------------------------------

Idén, pontosan október legelső napján került fel egy jelentős videó az internetre magyarul, ami szorosan kapcsolódik ehhez a "belső forradalom" témájához. A meditáció iránt komolyan érdeklődőknek ez kötelező a tanulmányozásra!

"...Ez rendkívül komoly dolog. Akik tudatossággal rendelkeznek, bele kellene ebbe gondolniuk. Egy kis foltozgatás itt, egy kis foltozgatás ott, nem fog segíteni. Bármivel is próbálkoznak, amíg nem alakulnak át az emberek, nem lehet őket megmenteni. Ez az átalakulás nem lehetetlen dolog, nem nehéz. Most az átalakulás idejét éljük,
itt van a..."


Tovább a teljes videóhoz klikk ide >>


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

ui:  Hétvégén pár napig nem leszek net közelben. Ha bármi kérdésed van, vagy csak úgy simán levelet küldenél nekem, nyugodtan írj, csak egy kis türelmet kérek Tőled. Válaszolni csupán a jövő héten fogok. Eltűnök pár napra. Egy meditációs összejövetelen fogok töltődni, békességre, mély nyugalomra lelni. Igyekszem majd jövő héten erről is beszámolni. Addig is élvezd ezt a kellemes őszt, és add át magad a belső forradalomnak Te is! MEDITÁCIÓRA FEL!

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!