2009. június 11., csütörtök

Videó üzenet a meditációs táborból! - 2. (interjú)

Folytatódik a korábban megkezdett videós beszámoló, az olaszországi, nemzetközi sahaja jóga szemináriumon való részvételről.

A következő interjú sorozat olyan témákról szól, amelyek mellett nem mehetsz el, ha komolyan érdekel a meditáció, és a spirituális élet igazán CSODÁLATOS világa. Olyanok ezek, amelyek lehet hogy már Veled is megtörténtek, lehet hogy nem, mindenestre tanulságos megfigyelni, hogy mások hogyan élnek át bizonyos dolgokat, hiszen ez nagyban hozzásegíthet, a Te személyes dolgaid megértéséhez! Az egyéni tapasztalás persze elengedhetetlen!

Szó lesz a videókban önismeretről, a meditációs tapasztalásokról, türelemről, az anyagi, és a finomenergiák szintjén lévő "világok" kapcsolatáról, lábszagról, nyűgökről, hétköznapokról, és webkamerát elvakító auráról, amolyan tábori hangulatban! (-:

Ebben a bejegyzésben most a 4 részes interjú első 2 részét láthatod!
Kezdjünk is bele! Kellemes videózást!





* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Magyar jógik, a kis falu (Cabella Ligure) főterén, háttérben Shri Mataji fehér kastélyával. Európai tartózkodása alkalmával itt lakik a közvetlen családjával (férj, gyerekek, unokák) és hosszabb-rövidebb időközökre jógik is velük laknak, a világ különböző tájairól. Nagyításhoz, klikk a képre!



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vissza a videóhoz.
Folytatódik az interjú Lacival, a fiúk sátrából:




* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Pár nap, és hamarosan láthatod a riport következő két részét, amelyikben a hangárból jelentkezünk, hasonlóan érdekes és tanulságos témákkal! Addigra még összeszedek 1-2 fényképet is!



Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

.