2009. június 9., kedd

Videóüzenet a meditációs táborból! - 1.

A videó sorozazatnak ebben az első részében láthatsz pár pillanatképet az olaszországi, nemzetközi meditációs szemináriumnak a helyszíneiről, pár meditációs jótanáccsal, amelyet ha megfogadsz, tuti sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben!

Annyira tele vagyok élményekkel, vibrációkkal, tapasztalásokkal, és annyira szuper, felemelő, igazán kedvező, és minden szempontból töltekező volt ez az egész hétvége, hogy szinte nem is tudom hol kezdjem! (-:

Megpróbálok majd fényképeket is szerezni az utunkról, és igyekszem majd minél többet átadni Neked abból amit ott éltem át. Minden ilyen alkalom egy igazi ünnep, igazi "felemelkedés"! Ez a most júniusi sem volt kivétel ezalól, SŐT!!! (-:

...na de kezdjük az elején, szépen sorban...


Beköszönő kisfilm a fő meditációs helyszínről, a hangárból, a központi meditációs csarnokból:




* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


A meditációnak már vége is szakad amikor kinyitod a szemed?
HÁT NEM! Ezirányú gondolataimat, tapasztalataimat rögzítettem az "ebédlőben":




* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


A belső békéd, és meditációd, mennyire függ a külső körülményektől?
Gondolatok a fiúk sátrából:




* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

A következő blogbejegyzésben, már nem egyszemélyes videókat láthatsz majd, hanem egy nagyon kedves jógitársammal készült interjúsorozatot!

4 kisfilmen keresztül próbálunk minél több érdekes, hasznos, és igazán elgondolkodtató témát érinteni! A mini interjúkban mesélni fog a tapasztalásairól, érzéseiről, viszonyáról a Hatha Jógához, Zen Buddhizmushoz, a lábszaghoz, és még a webkamárát is elvakító aurájáról! ;-)

Pár nap, és hamarosan láthatod!



Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

.