2014. december 15., hétfő

Axinia

...egy név, s ami mögötte van

Itt Bécsben viszonylag nagy a sahaja jóga meditációt gyakorlók közössége. Annyira, hogy pl: a belvárosi programon, külön nap van az orosz nyelvű meditálók számára.

Az Ausztriában élő orosz sahaja jógik egyik ismert tagja, Axinia. Régóta foglalkozik a meditációval és a spiritualitással. Ráadásul ezzel kapcsolatos élményeit és gondolatait, az "1000 szirom" című angol nyelvű blogján rendszeresen meg is osztja az érdeklődőkkel. A másik hobby-ja a fotózás. Kiváló képeket készít.

A télies napokra, és a közelgő ünnepekre gondolva választottam most Axiniától két fotót, hogy "hangulatba" kerüljünk.

Nincs is mit hozzátenni.
* * *
Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!