2013. március 9., szombat

Itt nem ugrabugrálnak Spirituális Celebek!

Miért érdemes egyáltalán a sahaja jóga meditációval foglalkoznod, amikor:

- Itt nem ugrabugrálnak "Spirituális Celebek" és egyéb hírességek

- Szóba sem fog kerülni, a pénzt-karriert-boldogságot vizualizálók technikái

- Az alapító mester, Shri Mataji pedig nem is férfi, hanem egy hölgy

- Ráadásul itt nem fogsz rangot kapni, se diplomát, kitüntetést és díjakat, sőt még szintek sincsenek, beavatások, oklevelek és fokozatok, szóval itt ezek nem fogják az egódat pumpálni, és nem is tudsz majd ilyesmiket mutogatni az ismerőseidnek, akik aztán végképp nem fogják érteni, hogy Te miért is foglalkozol mégis ezzel!

De tényleg, most akkor végül is miért érdemes egyáltalán a sahaja jóga meditációval foglalkoznod?

Mert a lényegről szól. Önzetlenül, érdek nélkül és üzletmentesen.

A lényegről: azaz, hogyan találhatod meg Önmagad belső békéjét, egyensúlyát és nyugalmát. A valódi meditációt, a gondolatnélküli tudatosságot, az emelkedettséget az életben, az Önvalót, a Lélek állapotát.

Önzetlenül: itt az oktatók nem belőled élnek! Nem a Te pénztárcádból tartják el a családjukat! Nem azért tartanak meditációs programokat, hogy belépőt szedjenek! Nem azért osztják meg Veled a meditációs tapasztalatukat, hogy ezért tőled pénzt kérjenek, majd abból vegyenek maguknak egy új kocsit! Nem. Azok, akik az elmúlt években rengeteg élményt, tudást és tapasztalatot szereztek a sahaja jóga meditációtól, azok önmaguk öröméért osztják meg ezeket másokkal!

Érdek nélkül: ráadásul nem is fűződik semmi érdekük ahhoz hogy Te elmenjél. Nem érdekli őket a Te társadalmi rangod, státuszod, pénzügyi helyzeted, kapcsolataid, vagy bármi ilyesmi. Itt az embert látják a másikban, nem azt hogy ki milyen értékes kapcsolatokkal rendelkezik, és ki éppen hova és hogyan tudná beszervezni a másikat, kiknek tudná bemutatni! Itt az emberek semmi egyéb dologért nem jönnek össze, minthogy meditáljanak! Hogy együtt töltődjenek, egyensúlyra, békére és harmóniára leljenek!

Ezért is fantasztikus ez az egész sahaja jóga, és tetszett meg nekem is! Ráadásul most tavasszal Budapesten új programsorozat indul, és megkértek a szervezők hogy továbbítsam Számodra az információt, hátha Téged is érdekel majd:

~  ~  ~  ~  ~  ~  ~

Shri Mataji Nirmala Devi (1923-2011)
által alapított Sahaja jóga kezdő kurzus indul márciusban Budapesten:

Március 22-től, minden péntek délután
17.00-19.00 h között


Helyszín:
  Független Pedagógiai Intézet,
1027 Budapest, Frankel Leó út 6.
(Budai Tankönyvcentrum bejáratánál kell lemenni)

Szeretettel várunk minden olyan kedves érdeklődőt, aki keresi az igazi belső békét, nyugalmat és spiritualitást.

A tanfolyam egyszerű praktikus, és alapos önismereti technikát ajánl, amelynek segítségével megérthetjük saját belső tulajdonságainkat, értékeinket, és megszabadulhatunk azoktól a dolgoktól, amelyek hátráltatják személyiségünk  fejlődését, önvalónk kifejezését.

Ennek alapja egy egyszerű meditáció, amely mindennapos használat során levezeti a belső feszültségeket, segít, hogy valódi énünket megismerjük.

A tanfolyam tárgyalja a csakrák és csatornák működését, azok kapcsolatát idegrendszerünkkel és közérzetünkre tett hatását. 

A tanfolyam célja, hogy az érdeklődők olyan gyakorlati tudással távozzanak, amellyel értékelni és korrigálni tudják csakráik energiaállapotát, ezáltal pozitívan tudják befolyásolni hétköznapjaikat.

A Sahaja jóga a modern kor leghatékonyabb meditációs technikája, gyakorlása független kortól, nemtől és vallástól.

Jelentkezni a következő címen lehet: sahaja.meditacio@gmail.com
vagy www.onmegvalosulas.hu

A programok ingyenesek!

~  ~  ~  ~  ~  ~  ~

Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

ui: Mikor még Pesten laktam, imádtam ezekre a programokra járni! Szerintem próbáld ki Te is, érdemes! A program kezdéséig,
márc. 22-éig pedig ráhangolódásképpen, ha még nem tetted,
próbáld ki a 3 alapmeditációt itt >>

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!