2012. november 12., hétfő

Az újságírók Obamáért, én viszont érted aggódom! Vagy nem kéne?

Az amerikai gazdasági újságírók már aggódnak is Obamáért, akit most újraválasztottak. Aggódnak érte, és az előtte álló 4 évért. Sokszor még egy háztartás, és egy család életét sem egyszerű megszervezni, nem hogy egy országét, abból is a világ egyik legnagyobbjáét. Ezért is került Obama, az általuk elképzelt 4 évvel későbbi megviselt portréja a címlapra. Megfáradva, megőszülve.
De hagyjuk a fenébe most a távoli Obamát! Beszéljünk Rólad!
Mi lesz Veled 4 év múlva?
Én érted aggódom!


Mellébeszélés Nélkül!

Figyelj, előreláthatólag 4 évvel múlva, 4 évvel leszel idősebb.
Mekkora előrelátás, mi?!? (-:
Szeretném ha ezt a 4 évet bölcsen használnád fel. Ha így teszel, az utána következő 4 év még szebb lesz. Tudom-tudom sok sok nehézség van, ezért próbáld megkeresni azokat a dolgokat, amire ráhatásod van az életedben, és azon javíts! Pl:

- A lehetőségeidhez képest étkezz egészségesebben!
- Mozogj többet!
- Olvass többet! (...és ne csak bulvárt!)
- Képezd magad, fejleszd magad! (...válj okosabbá!)
- Legyél mások örömére és hasznára!
(...ismeretlen emberek számára is! Az az igazi önzetlenség ám!)
- Ismerj meg új dolgokat!
(...nyiss a világra, és ne csak a panaszkodásra)
- Tanulj idegen nyelveket! (...nem fogod megbánni!)
- Meditálj! (...keresd az emelkedettséget és a harmóniát!)
- Becsüld meg a fogaidat! (...járj rendszeresen fogorvoshoz)
- Ültess fát! (...az egyik legnagyobb boldogság)
- Oszd be bölcsen és hasznosan az idődet!
(...ne fecséreld az óráidat, a napjaidat mert meg fogod bánni!)
- Hallgass szép zenéket! (...megnyugtatja és megnyitja a szívedet)


Ha így teszel, akkor az előtted álló 4 év hasznosan, szépen, bölcsen, építkező jelleggel és vidáman, reménnyel, eredményekkel és örömmel fog eltelni. Ráadásul olyan "rutint" szerzel majd a fenti tevékenységekben, ami által a rá következő 4 évben már mindezeket mesteri szinten űzheted majd! Na az lesz ám csak az igazi boldogság! Ha így teszel, akkor bizony nem kell aggódnom érted, hogy 4 év múlva egy gyűrött, fáradt, kedvtelen és lehangolt ábrázattal írsz majd nekem, hogy:

- "Kedves Őr, Te távoli jóbarát ott az Őrbódéban. Szörnyen szenvedek és nem tudom mit tegyek, kérlek adj valami jótanácsot nekem!"

Itt van hát a jótanács, a fenti példák. Kezd el Te is az elnöki ciklusodat még ma, tedd rendbe az életedet, és cselekedj úgy, hogy boldogan választhasd önmagadat, és az "elnöki" programodat is újra 4 év múlva! Cselekedj úgy, hogy azt tudd mondani 4 év múlva, hogy megérte! Igen, kihoztam a lehetőségekből a legjobbat! Több lettem, jobb lettem, fejlődtem, csodák történtek, és fantasztikus az egész úgy ahogy van! Remélem így teszel, és nem kell aggódnom érted!




Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!