2011. június 15., szerda

Sahaja (szahadzsa) jóga bemutató program VIDEÓN!

Mi lehet az, ami még egy Guiness rekordon is túlmutat?

Többek közt megtudhatod ezt is abból a kis összefoglaló videóból, amit egy olyan sahaja (szahadzsa) jóga meditációs bemutató programon vettünk fel, ami a Kreatívan Az Egészségért Klub
meghívásából szerveződött.

A klub alapítói, Kinga és Gábor igyekeztek minél több ismerősüket meghívni erre a délutánra, hogy átéljék Ők is, ennek a típusú meditációnak a lélekemelő hatásait. Igazán kellemesre, családiasra, és feltöltősre sikerült ez a szombat délután, nézd meg itt milyenre:



Még ha Te ki is maradtál ebből a programból, azért ne bánkódj, most szombaton újra összejövünk egy hasonló találkozóra! Gyere el, meditáljunk együtt! Kezdőknek, haladóknak, mestereknek és tanítványoknak egyaránt szól a meghívás!

Meditatív Szombatok Pécsen most hétvégén újra,
pontos helyszín és időpont, a szokásos linken itt >>

(Feltöltő erőkre, új infókra, lelki békére, harmóniára vágysz?
És csak álmodozol és reménykedsz, vagy hajlandó is vagy tenni ezért?
Ha igen, akkor szombat délután fogd meg magad,
gyere el Te is, és MEDITÁLJUNK EGYÜTT!)


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!