2010. október 6., szerda

Meglepő telefonhívások

Két meglepő telefonhívás történetét olvashatod most itt, amiből az egyik könnyen lehet hogy Rád is igaz!

No nem olyan Bandi Bá' féle botrány -os történet ez, hanem nagyon is kedves tanulságos, és bizakodásra okot adó sztorik. A napokban zajlottak, és az egyik könnyen elképzelhető hogy Számodra is aktuális lehet, függetlenül attól, hogy akár már évek óta meditálsz is! Nézzük hogy miről is szóltak ezek a telefonbeszélgetések, kik között zajlottak, és mi is a tanulságuk.

--------------------------------------------
MEGLEPŐ telefonhívás #1
--------------------------------------------

Páromat, Zsuzsát hívta fel néhány nappal ezelőtt egy fiatal lány, hogy megbeszéljenek pár dolgot. Én is ismerem Őt. Kb. egy időben kezdtük a sahaja jógát. A különbség csak annyi volt, hogy Ő többször is "eltűnt", majd újra megjelent. Hol intenzívebben foglalkozott vele, hol kevésbé. Úgyhogy így távolról de azért ismertem, emlékeztem Rá, tudtam hogy néha felbukkan a sahaja jóga programokon, és azért csak "vonzódik" valahogy eziránt.

Szóval felhivta Zsuzsát, megbeszéltek pár dolgot, amikor belekezdett egy olyan felismerés elmesélésébe, ami megeshet bárkivel, annak ellenére hogy már évek óta meditál is. Mondta hogy valamennyire mindig is vonzódott a meditációhoz, gyakorolta is, de igazán csak az utóbbi időben kezdett ráérezni az "ízére", az erejére, a nagyságára. Mostanában kezdett csak igazán "leesni" és megvilágosodni Számára az, hogy micsoda óriási dolog ez az ember életében! Milyen fantasztikus és felemelő kapcsolat ez az Isteni Erővel, és hogy mekkora dolog, hogy ez valakinek megvalósulhat az életében.

Bizony ezek tényleg komoly felismerések, és az embernek egy teljesen más "minőségű" meditációt hozhatnak az életébe. Más lesz a viszonya és a hozzállása a meditációhoz, ezáltal átalakulhat a teljes élete is akár. Persze ez belül zajlik, a külvilág számára csupán "apróbb" jelek láthatóak és érzékelhetőek. Átalakul a "problémákhoz" való viszonya, mélyebb mozgatórugókat fedez fel, és egy olyan "helyre" lel, ahol mindig békét, megnyugvást és szeretet talál, történjen bármi is a "külvilágban"! Hogy is mondta Jézus? Soha többé nem "szomjazik"? Bizony.

Felismerésekben gazdag jövőt kívánok Számodra is!

--------------------------------------------
MEGLEPŐ telefonhívás #2
--------------------------------------------

A másik telefonhívás hozzám érkezett be, szintén a napokban, mégpedig külföldről, Szlovákiából. Ottani sahaja jógik hívtak fel, hogy a sahaja jóga meditációnak, az interneten történő "népszerűsítéséről" mondjak már pár dolgot, mert feléjük ez még nem kapott akkora lendületet, mint ahogy hallják, hogy itt, magyar nyelven mekkora ismertsége (népszerűsége) van a neten, és hogy mit is lehetne tenni.

Kb. 6 éve hogy intenzíven foglalkozom ilyesmivel, hogyan is, mint is lehet valamit, akár így az interneten keresztül is ismertté és népszerűvé tenni. Sokat olvastam, előadásokat hallgattam és néztem ezügyben, és nagyszerű példákat igyekeztem "átültetni", kolostorossá gyúrni, hogy tényleg minél több netezőhöz eljuthasson a sahaj meditáció, és ez minél több ember életébe elhozhassa a kívánt Békét és Emelkedettséget!

Ezt a sok-sok mindent nem is lehet átadni telefonon pár perc alatt, úgyhogy még pár emailt is átküldtem, de ezek is valójában "csak" amolyan kedvcsinálók, és inkább kiindulópontok voltak hogy milyen irányba érdemes elindulni, hogy Ők is sikeresen megoszthassák ezt a nagyszerű élményt és lehetőséget, a szlovákiai netezőkkel.

Szurkolok Nekik hogy ráérezzenek ennek az ízére, lehetőségére, és sokak örömére nagy lendületet vegyen a netes megjelenésük!

----------------------------------------------
Maradva hazánk háza táján...
----------------------------------------------

Persze hogy nagyon kellemes és kényelmes az internet, na de hát van élet a virtuális világon kívül is, és bármennyire hihetetlen, de a való életben is összefuthatsz Hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel, akik mindenfajta anyagi és egyéb érdek nélkül, semmi mást nem szeretnének, csupán néha együtt meditálni, feltöltődni, közös vibrációkban "fürdőzni", és csak hagyni hogy a kollektív meditáció békéje és nyugalma átjárja és megnyissa a szívüket! Szerintem ha már ezt a blogot, és ezeket a sorokat olvasod, bizony Neked is köztük a helyed!

Most szombaton válasszd a lakóhelyedhez legközelebb eső meditációs csoportot, menj el, ismerkedj, töltődj és meditálj hasonló gondolkodású, érzésű, meditáció iránt nyitott emberekkel! A társaság mindehol vegyes, fiatalok - idősebbek, fiúk - lányok, kezdők - haladók. Egy valami közös Bennük, mindannyian jobban szeretnék érezni magukat a bőrükben, spirituálisabb, emelkedettebb, és sokkal tudatosabb, örömteli életre vágynak! Jól hangzik? Ott a helyed!

Közös, csoportos meditáció most szombaton, október 9-én

*****************
ESZTERGOM
*****************
Szent Imre Általános Iskola, Gimnázium és Szakközép Iskola (volt Bottyán János Műszaki Szakközép) Főapát út 1.
17:30 - 19:30

*****************
SZEGED
*****************
Kálvária sugárút 14. az épület neve, Bibliotéka
16:00 órától

*****************
BUDAPEST
*****************
XIII.Dagály utca 15a Angyalföldi Gyermek és Ifjúsági Ház
15:00 - 17:00

*****************
PÉCS
*****************
KPDV (volt Petőfi S. Művelődési Ház) Alajos utca 2/2
15:00 - 17:00

(mindegyik program ingyenes!)


Veled vagy nélküled, de bizony ez a szombat délután nagyon úgy tűnik hogy a meditáció és az emelkedettség jegyében fog telni!
Én azt ajánlom, hogy

* MEDITÁLJ VELÜNK TE IS! *


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

ui: részlet egy meditáló olvasó leveléből:

"...Nem is tudom mit írjak, mert közhelyes zsargon volna szinte bármi,ami megközelítőleg is kifejezné, amit most érzek. Leírhatatlan, olyan Békeérzés áradt szét bennem, aminek a létezéséről sem tudtam. Az egész napom jól telt, és vártam az estét, hogy újra leüljek és legyek. Soha eddig nem éreztem így az energia áramlását, többéves spirituális koktélozás után sem...."