2010. május 19., szerda

Szvasztika - a félreismert szimbólum

Egy olyan ősi szimbólumról (szvasztika) hallhatsz a most következő videóban, amelynek az igazi üzenetéről, itt a nyugati kultúrában kevesen tudnak. Nem is ezen a néven ismerik, ráadásul egy kegyetlen háborúhoz is kötődik. A kisfilmből most kiderül, hogyan is kapcsolódik ez a szimbólum az életünkhöz és a csakráinkhoz.

szvasztika from Kolostor Őre on Vimeo.


* * * * * * *

A videó elején láthattál egy kis részletet, egy közös meditációból, ahol a mantrák erejét is használtuk. Ez szorosan kapcsolódik a torokcsakránkhoz! Ennek az alapjait fogjuk elkezdeni átvenni, a Meditatív Szombatok Pécsen című programsorozat, most szombati alkalmával! Megnézzük videón Shri Mataji egyik beszédét is, ahol pont ennek a csakra tulajdonságairól tartott előadást, és a gyakorlatban is elkezdjük majd alkalmazni a mantrák erejét!

Egyszerű, könnyen megtanulható alapmantrákkal fogunk kezdeni, és megfigyeljük hogyan segítik ezek a mélyebb meditáció, a nagyobb nyugalom, és a stabilabb béke elérését! Ha eddig gondod volt a gondolatmentes meditációs állapot elérésével, jóhírem van! Ezeknek a mantráknak az alkalmazása úgy kisöpri a túlzott pörgést az agyadból, mintha a ház összes ablakát kinyitottad volna egy jó kis huzat erejéig, aztán a becsukás utáni teljes csönd, megnyugvás és frissesség állapotában találnád magad!

Ne foglalkozz azzal hogy Te még nem jártál a programon, ugyanis a teljesen "kezdők" is könnyen megtapasztalhatják, ennek a mantrás meditációnak a csendjét és békéjét! Úgyhogy csak semmi szégyenlősködés vagy lustálkodás, szombat délután várlak Pécsen egy közös meditációra! Gyere el Te is, és meditáljunk együtt!

A pontos helyszínt és időpontot itt találod >>



Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

ui: ...ja, és a legjobbat ki is hagytam, sorry!

A most szombati közös mantrás meditáció is (a bloghoz hasonlóan), abszolút pénztárcakímélő üzemmódban fut, ugyanis teljesen díjtalanul vehetsz rajta részt! Egy forintot sem kell kiadnod, és mégis egy igazán mély, spirituális-meditációs élményben lesz részed! Ki ne hagyd!